postheadericon У Києві відбулося розширене засідання Всеукраїнської ради Товариства лісівників України

28 вересня відбулося розширене засідання Всеукраїнської ради Товариства лісівників України. Захід проходив у рамках 19-ї Міжнародної виставки машин та обладнання для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості «LISDEREVMASH 2021».

У ньому взяли участь перший заступник Голови Держлісагентства України Віталій Пунь, голова ТЛУ Юрій Марчук, керівники лісівничих наукових установ і громадських організацій лісівничого спрямування.

Кіровоградщину на зібранні представляли члени Всеукраїнської ради Товариства начальник обласного управлінння лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко та перший заступник начальника управління голова обласного Товариства лісівників Олег Середюк.




На порядку денному обговорювались Стратегія розвитку лісового господарства України, хід реалізації указу Президента України «Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів». Відбулося ознайомлення із Стратегією ЄС з біорізноманіття до 2030 року.




Під час заходу було нагороджено переможців щорічного конкурсу ТЛУ «Краще лісництво-2021». Серед 12 претендентів на звання кращого було і Олександрівське лісництво Олександрівського лісгоспу.

За результатами засідання Всеукраїнської ради ТЛУ було прийнято рішення на підтримку громадських ініціатив по головних напрямках забезпечення виконання Указу Президента України.


На території виставки проходив другий етап XXIII конкурсу вальників лісу. У ньому брав участь працівник Онуфріївського лісгоспу Сергій Гаврилов, який гідно представив Кіровоградську область.

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ