postheadericon НАША АНАСТАСІЯ ЄВТУШОК – СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ «ЛЮДИНА ТА ЛІС»

Першого червня переможці другого етапу щорічних обласних конкурсів на кращий дитячий твір та малюнок на тему «Людина та ліс», який щорічно проводить обласне управління лісового та мисливського господарства та обласна рада Товариства лісівників, в урочистій обстановці отримали вітання.

У представлених роботах за допомогою олівців та пензлів діти відобразили своє бачення краси рідного краю, на багатьох малюнках та у творах порушено проблеми охорони лісових багатств й відповідального до них ставлення.

Серед авторів малюнків, які здобули перемогу, на жаль, школірів з Олександрівського району немає. А ось серед переможців у конкурсі творів є. Зокрема,  3-є місце  завоювала  Євтушок Анастасія, учениця 6 класу Новоосотської ЗОШ (ДП «Олександрівський ЛГ»).

Авторам кращих робіт вручили цінні подарунки. Інших учасників другого етапу відзначили заохочувальними призами й подяками.

Начальник управління Наталія Ревенко привітала фіналістів і подякувала усім юним шанувальникам лісу за ту любов і турботу, яку діти виявляють по відношенню до свого зеленого друга, піклуючись про збереження та примноження лісів Кіровоградщини.