postheadericon ОЛЕКСАНДРІВСЬКІ ЛІСІВНИКИ „МЕШКАЛИ” НА КІПРІ

Чималі пристрасті вирували днями під шатами оникіївського лісу, бо тут, поруч із приміщенням ДП «Оникіївський лісгосп», вдруге на Кіровоградщині проходив ліс-квест.

Представники дев’яти лісогосподарських підприємств і команда спеціалістів обласного управління лісового та мисливського господарства взяли участь в інтелектуально-рухливій грі, приуроченій до Дня працівника лісу і присвяченій інтеграції українських лісівників у європейське лісове співтовариство. Очолювали команди директори лісгоспів і перший заступник начальника управління. Уболівали за учасників «Євролісу» працівники підприємств та управління на чолі з очільником лісової галузі області Наталією Ревенко та профспілкові лідери разом з головою обласної лісівничої профспілки Мариною Слюсаровою. Команди представляли Бельгію, Данію, Ірландію, Кіпр, Люксембург, Мальту, Угорщину, Фінляндію, Португалію та Швецію. Олександрівськ лісівники  „були” із Кіпру. Гравців вирізняли косинки з кольорами прапорів європейських країн та деталі національних костюмів європейців.

Учасники квесту виконували кілька завдань. До креативної презентації команди готувалися вдома. Над рештою працювали на місці. Це були виступ капітанів, пошукове завдання, тімбілдінг, фотографування відповідно до заданих тем.

І хоча гравці демонстрували гарні результати і дружню командну гру, не обійшлося без переможців та переможених. Найсильнішими виявилися представники Оникіївського лісгоспу, на друге місце вийшли компаніївські лісівники, третє дісталось Чорноліському лісгоспу. В олександрійських лісівників – п’яте місце.

Усі команди нагородили відзнаками й призами.