postheadericon Привітання начальника обласного управління Наталії Ревенко з Днем працівника лісу

Шановні колеги - лісівники й ветерани галузі!

З глибокою пошаною звертаюсь до вас – вартових кіровоградських лісів, усіх тих, хто віддає лісівничій справі, збереженню та примноженню лісових багатств рідного краю всю свою силу, час і душу. Щиро дякую вам за любов до лісу і піклування про нього і висловлюю найщиріші вітання з професійним святом – Днем працівника лісу!

У лісовому господарстві трудяться люди не випадкові. Свою професію ви обрали за покликом душі, а природа загартувала вас від тих труднощів, якими оповита лісівнича стежка. З вашої відданості, наполегливості й невтомної праці бере приклад молодь. У вас вона навчається приносити користь лісу й не відступати перед проблемами. Сподіваюсь, у майбутньому юні лісівники стануть досвідченими фахівцями лісового господарства, які продовжуватимуть плекати зелену красу землі.

Пишаюсь вами, шановні друзі, вашою відданістю лісовому господарству і результативною працею на благо нашої держави. Адже, незважаючи на складні умови життя та господарювання, завдяки діяльності лісогосподарських підприємств забезпечуються збільшення площ лісових насаджень області й охорона і захист державного лісового фонду.

З особливою вдячністю звертаюсь до ветеранів лісової галузі  - творців зеленого оберегу Кіровоградщини. Дбаючи про екологічне благополуччя степового краю, ви зробили відчутний внесок у розвиток лісового господарства області.

Бажаю усім міцного здоров’я, без якого в лісі неможливо працювати. Лісівничим родинам – фінансової стабільності та благополуччя. Бути оптимістами, з надіями й планами дивитися в майбутнє.

І нехай вирощені вашими руками ліси і зроблені добрі справи служать людям на радість і добро!

Начальник обласного управління лісового та мисливського господарства

Наталія Ревенко.